Sportivii militari care s-au remarcat la ultimele competiţii interne şi internaţionale au fost felicitați de secretarul general al Ministerului Apărării Naționale, Codrin-Dumitru Munteanu, și de președintele Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, colonel Bixi-Pompiliu Mocanu. Evenimentul a fost deschis de vicepreședintele Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, Cristian Cîrlan.

La acest eveniment au participat următorii sportivi: Ana Maria Popescu – locul I la Grand Prix-ul FIE de la Budapesta, etapă de Cupă Mondială, în proba de spadă feminin; Lenard Istvan Berei, Suzana Șeicariu și Andreea Beatrice Ana, medaliați cu argint, respectiv bronz, la Campionatele Europene de Lupte U23, de la Novi Sad; căpitanul echipei de handbal masculin, Ionuț Georgescu, premiat cu Trofeul Fair Play, Gabriel Florea, golgheterul competiției Final Four – Cupa României (18 reușite), și Mohsen Renani Babasafari, declarat cel mai bun portar
al competiției. Alături de aceștia, au fost prezenți managerii și antrenorii Secțiilor sportive de Lupte, Scrimă și Handbal.

În cadrul evenimentului s-a făcut referire la performanțele manageriale ale Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, care dublează performanțele obținute de sportivi în arene.

Codrin Munteanu a precizat, printre altele, faptul că lucrările de modernizare la Stadionul Ghencea sunt cele mai avansate, comparativ cu toate arenele românești, precizând, totodată, că se fac eforturi pentru ca în incinta Complexului Sportiv Ghencea să se construiască un stadion de atletism și o sală polivalentă.

Lucrările de modernizare a arenei de fotbal din Ghencea se pot vedea și în imaginile alăturate. Conform estimărilor, arena va fi gata în proporție de 90% în mai 2020. Pe lângă stadion, edificiul va cuprinde dotări diverse, săli de sport, birouri și spații administrative.

  • Cristian Frisk

Despre autor

Trustul de Presă al MApN

Lasă un comentariu