Generalul de brigadă Dorin Toma s-a întâlnit cu întreg contingentul militar românesc dislocat în Camp Resolute Support, Kabul, baza în care se află cartierul general al misiunii NATO. Generalul este Deputy DCOS OPS în cadrul comandamentului misiunii Resolute Support, fiind militarul român cu gradul cel mai mare din teatrul de operații din Afganistan. Prilejul întâlnirii a fost sosirea noilor militari, ofițeri și subofițeri, care vor prelua, de la sfârșitul acestei luni, funcțiile pe care România le are alocate în cadrul comandamentului.

Generalul Toma le-a urat bun venit militarilor sosiți în Kabul și le-a adresat mulțumiri celor care își termină turul de misiune, pentru modul în care și-au îndeplinit atribuțiile, seriozitatea și profesionalismul demonstrat pe parcursul celor șase luni.

Este important ca în tot ceea ce faceți să demonstrați profesionalism, să dați dovadă de seriozitate în muncă, având în vedere faptul că așteptările de la dumneavoastră sunt foarte mari. Trebuie să ne respectăm pe noi și armata din care facem parte. Vă veți desfășura activitatea într-un mediu în care securitatea este instabilă, de aceea trebuie să acordați o atenție deosebită exercițiilor de protecția forței și să respectați ordinele transmise!, a transmis generalul.

Despre autor

Bogdan Oproiu

Maiorul Bogdan Oproiu este licenţiat în jurnalism şi ştiinţele comunicării al Universităţii din Bucureşti, absolvent al Şcolii Superioare de Jurnalistică. Este interesat de învăţământul militar, cercetare şi dezvoltare în domeniul tehnologiilor militare şi analiză geopolitică. Este realizator de emisiuni la postul de radio „Vocea Armatei”.

Lasă un comentariu