Etapa a doua din Champions League la polo a însemnat pentru Steaua  o nouă probă de foc în calitate de gazdă. Echipa noastră a primit replica puternicei Ferencváros Budapesta, care are în componență jucători cu un palmares impresionant, medaliați olimpici, mondiali, europeni.

Debutul de meci a fost strâns, cu atacuri ratate consecutiv ale celor două teamuri. Oaspeții au deschis scorul, însă steliștii au replicat energic, cu trei goluri în ultimele două minute ale primului sfert.

Portarul Țic a avut o contribuție esențială, cu parade de excepție și prima pauză a consemnat un avantaj meritat pentru Steaua, 3-1.

Începând cu sfertul 2, echipa maghiară a turat motoarele, micșorând diferența, iar după pauza mare s-a desprins la două goluri, pe fondul unei evoluții foarte convingătoare.

Elevii antrenorului Andrei Iosep au revenit de două ori în sfertul 4, la o diferență minimă de numai un gol, însă experiența adversarilor și-a spus cuvântul. Steaua cedează mai mult decât onorabil în fața unui adversar de calibru cu 6-9 (3-1, 0-1, 0-3, 3-4).

Au înscris pentru Steaua: Jerko Marinic, Mihnea Chioveanu, Andrei Prioteasa, Marios Kapotsis, Istvan Szabo și Alexandru Ghiban.

Steaua are două înfrângeri în startul grupei din Liga Campionilor LEN, ambele pe teren propriu.

Cristian Frisk

Despre autor

Trustul de Presă al MApN

Lasă un comentariu