Cei mai buni schiori din Brigada 61 Vânători de Munte General Virgil Bădulescu s-au întrecut, în perioada 9-13 ianuarie, în garnizoana Vatra Dornei, într-un concurs devenit deja tradiție.

Foto: Plutonier-major Ovidiu Sveduneac

Astfel, în cadrul Campionatului Militar de Schi, etapa pe brigadă, ei și-au disputat întâietatea pentru a reprezenta marea unitate la faza pe Divizia 4 Infanterie Gemina. Rând pe rând, competitorii au evoluat în cadrul probelor de biatlon, patrulă și ștafetă, feminin și masculin.

Foto: Plutonier-major Ovidiu Sveduneac

Așa cum indicau și calculele hârtiei, gazdele, Batalionului 17 Vânători de Munte Dragoș Vodă, s-au impus la finalul întrecerii. Militarii dorneni au fost urmați în clasament de colegii lor din Batalionul 24 Vânători de Munte General Gheorghe Avramescu, iar locul al treilea a revenit lotului subunităţilor Brigăzii 61 Vânători de Munte General Virgil Bădulescu.

Foto: Plutonier-major Ovidiu Sveduneac

Vineri, 13 ianuarie, a avut loc festivitatea de premiere a câștigătorilor, în prezenţa comandantului Brigăzii 61 Vânători de Munte, general de brigadă Marius Giurcă, și a comandantului Batalionului 17 Vânători de Munte, colonel Marian Dragomir. Cei doi comandanți i-au felicitat pe concurenți pentru efortul depus și le-au urat succes la etapa următoare.

Despre autor

Trustul de Presă al MApN

Lasă un comentariu