În mintea multora dintre noi, ROMVAC este asociat cu institutul de cercetare a produselor medicale din sfera veterinară, dar, de câţiva ani, un grup de cercetători de excepţie a creat aici un set de produse –gama imunoinstant– ce revoluţionează medicina umană în cele mai vulnerabile paliere ale sale.

Deoarece legislaţia din România interzice ca o întreprindere să producă pe aceeaşi linie tehnologică atât medicamente de uz veterinar, cât şi de uz uman, directorul general al ROMVAC Company S.A., ing. Constantin Chiurciu, s-a cantonat, împreună cu echipa sa, în zona medicinei alternative, unde continuă cercetarea în domeniul sănătăţii umane.

Ce este și ce produce ROMVAC?

De aproape 50 de ani, ROMVAC produce şi livrează produse medicale de uz veterinar, iar de peste şapte ani, de când activitatea noastră de cercetare s-a orientat şi către oameni, producem suplimente alimentare pentru medicina umană.

Aşa am creat gama imunoinstant şi, începând de anul trecut, şi produse destinate protejării mediului, mai precis, îngrăşăminte pe bază de bacterii. Aici lucrează 120 de specialişti – chimişti, biochimişti, medici, biologi, toate specialităţile ce sunt implicate într-un astfel de demers – dintr-un total de 430 de salariaţi.

Istoricul privind medicina umană este simplu. Deoarece, în ultimul timp, se discută foarte mult despre rezistenţa bacteriilor la antibiotice, în cercetarea noastră în colaborare cu medici de la Spitalul Victor Babeş, am recoltat bacterii de la pacienţii umani pe care le-am cultivat şi am realizat vaccinuri.

Spre deosebire de mamifere, care oferă embrionului tot ce are nevoie atunci când este în uter, păsările, vieţuitoarele care se înmulţesc prin ouă trebuie să pună în acestea toate cele necesare viitorului progen (vitamine, minerale, anticorpi). Aşa am obţinut anticorpii de care avem nevoie pentru pacienţi, care au răspuns foarte bine tratamentului şi s-au vindecat.

Lucrând cu un amestec de tulpini de bacterii, am reuşit să facem un produs Imunoinstant multiplu, care rezolvă 90-95% dintre infecţii. În cazul în care produsul nostru nu poate rezolva problema medicală existentă, facem un tratament personalizat.

În principiu, pornim de la izolarea bacteriei, o cultivăm şi realizăm vaccinul cu care injectăm pasărea şi răspunsul imun apare în ou. Aşa am creat şi oul hiperimun care conţine mult mai multe componente bioactive. Şi atunci avem varianta A – când obţinem imunoinstantul multiplu care este numai imunoglobulină, pe care noi am creat-o pentru 18 bacterii (cele mai des întâlnite), deci un produs care poate trata infecţiile a 18 bacterii – sau varianta B, oul hiperimun care asigură practic o restartare a imunităţii organismului.

Toate produsele noastre sunt brevetate şi autorizate. Aceste produse se pliază perfect şi pentru pacienţii de vârsta a treia, când imunitatea este scăzută. La fel de indicate sunt şi pentru copiii cu o imunitate scăzută sau pentru cei pe care provocările din jur îi copleşesc.

Una dintre marile dumneavoastră realizări este antidotul pentru psoriazis. O boală autoimună care izolează și care până acum nu a fost vindecată niciunde.

Noi avem rezultate extraordinare şi peste 1.500 de pacienţi trataţi. Până să ajungă la noi, ei au colindat lumea în lung şi în lat, fără niciun rezultat. La noi ajung oameni care suferă de ani buni de această maladie, care şi-au pierdut speranţa în vindecarea prin medicina alopată şi, ca la o ultimă instanţă, ajung aici. După ce văd rezultatele, sunt cei mai fericiţi oameni de pe pământ.

Gândiți-vă că am vindecat un profesor universitar care se pensionase destul de tânăr din cauza acestei maladii. Un alt pacient avea psoriazis de 55 de ani. După ce s-a vindecat, îmi mărturisea că în fiecare zi se priveşte şi se pipăie de mii de ori. Încă nu poate să realizeze că a fost vindecat.

Unui copil de şase ani, invadat de această boală, i-au trebuit doar două luni de tratament până la vindecare. În acest moment, medicina umană nu are o medicaţie în registrul pediatric pe acest palier, nici măcar pentru ameliorarea stărilor de inconfort.

Aşa a ajuns la noi o fetiţă de 13 ani care a fost nevoită să întrerupă şcoala din cauza acestei erupţii. După tratamentul de aici, copila s-a refăcut complet, este sănătoasă şi fericită că s-a întors printre colegi.

Au ajuns la noi şi pacienţi din străinătate. Un alt suferind, cu două tentative de suicid din cauza acestei maladii (această boală induce izolarea şi depresia), a ajuns la noi şi s-a vindecat.

Vreau să subliniez faptul că pacienţii cu psoriazis au, în proporţie de 30-35%, şi o suprainfecţie, de aceea recomandăm, pentru un diagnostic de certitudine, efectuarea unei biopsii cutanate, deoarece în cazul acestei maladii diagnosticul clinic nu este suficient. Cu un diagnostic cert, noi oferim tratamentul şi rezultatele nu întârzie să apară.

Am înţeles că aţi găsit soluţii și pentru alte suferinţe, precum parodontoza, acneea, osteoporoza, dermatitele.

Da, de fapt aici se pot rezolva toate maladiile a căror cauză implică o bacterie. În cel mai rău caz se face un tratament personalizat, care durează maximum două luni şi jumătate.

Parodontoza este tot o infecţie, produsă de alte bacterii, dar localizată la nivelul cavităţii bucale. Pe acelaşi principiu se bazează şi tratamentul acesteia, precum şi al altor infecţii localizate în alte medii. De fapt, cei ce vor să ne cunoască pot vizita pagina noastră de internet, unde se pot vedea evoluţiile mai multor afecţiuni.

Ca exemplu, am avut un pacient diabetic infectat cu stafilococul auriu, cu o rană deschisă de foarte mulţi ani, programat deja pentru amputarea membrului inferior. După ce am tratat infecţia, iar pe cale generală am activat imunitatea, bolnavul şi-a revenit complet.

Am tratat plăgi infectate (fistulă stafilococică) de 20 de ani în supuraţie, care în două săptămâni s-au închis fără nicio altă problemă. Am rezolvat acneea rozacee, o boală care creează o infirmitate greu de suportat. După două luni de tratament, boala a dispărut şi pacientul a revenit la normal.

Ce vreau să subliniez este faptul că aceşti bolnavi ajung aici copleşiţi de durere, de disperare, de ani şi ani de suferinţă şi de numărul tratamentelor ineficiente urmate până atunci.

Dacă sunteţi recunoscuţi și acreditaţi, de ce nu intraţi în medicina umană pe toate palierele – spitale, farmacii, clinici de recuperare?

Lucrarea despre care am vorbit până aici a fost prezentată, pentru mediatizare, în aproape toate centrele universitare, dar şi în majoritatea oraşelor ţării. Apoi ne-am afiliat unei asociaţii care face training-uri cu medicii din medicina umană. Am făcut prezentări, medicii sunt superîncântaţi de rezultatele şi de produsele noastre, dar, în momentul în care părăsesc sala, au şi uitat de noi. Ştiţi când îşi aduc aminte? Când ei în persoană sau membrii familiilor lor au nevoie de aceste produse.

În conferinţe m-am exprimat foarte clar – atunci când un pacient nu răspunde la tratamentul alopat, să fie dirijat spre noi. Dar prea puţini îşi aduc aminte de lucrul acesta.

De o mare și deosebită importanţă este preparatul dumneavoastră cu acţiune polivalentă util în tratamentul infecţiilor nosocomiale, cele care fac ravagii în spitalele din România și nu numai.

Pentru infecţiile nosocomiale, putem realiza tratamente adecvate celor mai frecvente infecţii din spaţiile spitaliceşti, dar care pot fi administrate preventiv şi personalului medical, precum şi pacienţilor cu boli cronice, cu răni deschise. Se poate aborda şi situaţia în care realizăm produse personalizate în funcţie de germenii patogeni descoperiţi, deoarece nu se regăsesc aceiaşi germeni în două spitale diferite.

Cei care au auzit de produsele noastre şi le-au folosit au avut şi rezultate. Ne dorim din tot sufletul ca în România să se mai poată face cercetare, ca decidenţii să creadă şi să investească în acest domeniu. Este adevărat, cercetarea costă, dar şi satisfacţiile sunt pe măsură.

Credem în acest proiect deoarece, aşa cum serurile hiperimune de la mamifere au salvat milioane de vieţi la începutul secolului al XIX-lea, aşa cum antibioticele au salvat, la rândul lor, atâţia pacienţi, dar care acum sunt depăşite, sperăm ca această imunoglobulină Y şi celelalte componente active pe care le producem prin metode neinvazive, fără reacţii adverse, să demonstreze că acesta este viitorul medicinei.

Despre autor

Elena David

Elena David este asolventă a Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice a Universităţii din Bucureşti. Este interesată de medicina militară, asistenţa religioasă în armată şi cercetare ştiinţifică militară.

66 comentarii

 • Buna seara . Am urmarit cu foarte mare interes prezentarea dvs de la antena 3 . Sufar de circa 2 ani
  de herpes si am remarcat ca ati evitat deja doua intrebari ale reproterilor privind tratarea
  acestei boli . Sunt dispus la orice tratament , pe riscul meu , pentru tratarea acestei boli cumplite .
  Va rog a-mi comunica punctul dvs. de vedere .
  Mircea Comsa

 • Am citit acest articol după ce am văzut emisiunea ”Dar și Har” difuzată în ziua de 05.10.2018.
  Sunt foarte interesată de acest tip de tratament deoarece sufăr de astm de 8 ani și meseria mea de dascăl a devenit o mare problemă !!!
  Am 58 de ani, deci mai am de predat încă 5 ani.
  Aș vrea să fac acest tratament și pentru că am vârsta la care sistemul imunitar e mult mai ”fragil”….
  Mulțumesc,
  Tatiana Catalin

 • În afară de relatările emoționante, ce au un rol important în imaginea publică, fără doar și poate, există și studii riguroase publicate în jurnalele științifice? Sau aceste produse intră tot la terapii alternative (nedemonstrate oficial că funcționează)?

 • Buna ,
  am citit despre tratamentele dv.sufar de la varsta de 12 ani de acnee,iar de vreo 7,8 ani de acnee rozacee,fac tratament cu azitrox periodic,dar nu am reusit sa scap,de asemenea,am probleme si cu ficatul,si cu obezitatea,daca se poate face un tratament personalizat,va rog sa ma contactati.Multumesc

  • Salutare. Si eu am tot lichen plan oral. Mi s-a recomandat imunoinstant multiplu 1 flacon pe seara, iar dim un galbenus de ou pc2 crud tot de la ei,din pacate nu au nimic special pe lichen plan.

  • Si eu am lichen plan oral, de aproape 7 ani. Mi-am comandat ieri tratamentul imunoinstant de la Romvac, dupa 30 de zile trebuie sa vorbesc iar cu terapeutii sa vedem daca fubctioneaza. Stiu ce boala urata e, daca vrei sa te tin la curent cu efectul tratamentului, lasa-mi adresa ta de email.

 • Zlate Florentina ma numesc am 58 ani si am probleme cu glanda am psoriazis eritem nodos recidivant puteti sa ma ajutati cu tratament personalizat multumesc

 • Buna ziua. Sunt interesata de tratament ptr Hipotiroidie si Helicobacter Pylori. Doresc sa cumpăr tratament , dar va rog sa-mi spuneti cum il pot obtine. Multumesc

 • Buna ziua.Am fost diagnosticata de curând cu borelioza.Am fost muscata cândva demult de o capusa si nu mi-am dat seama.Va rog sa-mi spuneti daca pentru tratarea acestei infecții (borrelia burgdoferi)aveti tratament.Am început un tratament cu Cefort de 1 mg. De doua ori pe zi dar am făcut o reacție adversă mi s-a umflat gâtul si aveam dureri mari la inghitire.Astept cu interes un raspuns.Va multumesc.

 • Buna ziua. Asi dori sa stiu daca pentru lupus eritematos pot apela la dumneavoastra si cum pot sa intru in legatura cu dumneavoastra , unde sa apelez? Multumesc si astept un raspuns.

 • buna ziua! am fost diagnosticat cu polimiozita–boala autoimuna in urma cu un an. Lunar fac analize;zilnic fac kinetoterapie si tratament, insa starea fizica se deterioreaza zilnic. Ce imi recomandati ? va multumesc.

 • Buna ziua,

  As vrea sa intru in legatura cu citeva persoane vindecate de boli autoimune folosind acest tratament fara altul in paralel.

  Multumesc.

 • Buna ziua . Tratamentul dumneavoastră poate ajuta o persoană diagnosticata cu PEMFIGUS VULGAR o boală autoimuna ? Persoană în cauză este mama mea care de zece ani face tratament cu Medrol , starea ei de sănătate se deteriorează de la zi la zi . Vă rugăm dacă ne puteți ajuta , un număr de telefon sau o adresă .Vă mulțumesc

 • Sunt impresionata de realizarile companiei dv.inj procesul de tratare si vindecare a multor boli,eu as dori sa va intreb si sa ma ajutati in final,daca aveti posibilitatea sa tratati „tiroidita auto imuna,numita boala lui Hashimoto si in acelasi timp si afectiuni cardiace, va multumesc si astept raspunsul dv.

 • Buna ziua,sunt interesata de tratament pentru helicobacter pylori,doresc sa cumpar tratament dar sa-mi spuneti cum il pot optine.Multumesc.

 • Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca pot folosi tratamentul dvs. pentru microbateria intracellulare,in paralel cu tratamentul clasic si pentru boala celiaca -intoleranta la gluten.Toate aceste suferinte mi-au slabit sistemul imunitar. Multumesc anticipat

 • Bună ziua. Vă rog să -mi spuneți dacă aveți o sugestie de tratament și pentru HIDRADENITA SUPURATIVA severă, care nu răspunde la cele mai puternice antibiotice . Cu cine să luăm legătura. ? Mulțumesc mult !!!

 • Buna ziua! Ma numesc CRISTINA, am 40 ani si sunt diagnosticata cu hipoacuzie neurosenzoriala bilaterala de 6 ani. Am incercat diferite tratamente la clinici de ORL insa nimic nu a fost de ajutor, ba mai mult, recomandarea a fost de proteza auditiva . Tin sa mentionez ca sunt perioade in care acufenele sunt atat de puternice incat fac eforturi sa inteleg ce mi se spune. As vrea sa imi spuneti daca ma puteti ajuta cu un tratament in afara de purtarea de proteza auditiva. Va multumesc!

 • Buna ziua,
  Ma numesc Crina, am 22 de ani si am fost diagnosticata de curand cu boala Behcet. Vă rog să -mi spuneți dacă aveți tratament pentru aceasta boala a sitemului imunitar, care am inteles ca e foarte rară.
  Vă multumesc!

 • Buna ziua tratamentul dv este bun si ptr Sarcoidoza am luat medrol mai multi ani dar cand nu mai luam dupa cateva luni iar recidiva si tot asa!?Nu mai vreau sa iau medrol sau prednison.Acum iar am valori mari la Acs si la C.Tomograf.

 • Buna ziua as vrea sa stiu daca aveti vreun tratament pentru tatăl meu, are 71 de ani e operat de o lună la prostata cu operatia e bine, dar când sa trezit după anestezie nu a mai simtit piciorul drept de la genunchi in jos. După câteva zile a început să il arde foarte tare laba piciorului drept partea de deasupra și cu glezna cu tot. Are boala lyme, hipertensiune arteriala și guta analizele sunt toate bune, nu stie ce sa mai ia îl arde foarte tare piciorul. Astept raspunsul dumneavoastra. Mulțumesc

 • Buna ziua.
  Locuiesc in Austria si as dori sa stiu cum as putea sa cumpar medicamentul impotriva Psoriazisului.
  Multumesc frumos.

 • Bună ziua! Am 40 de ani și poliartrita reumatoida de 8 ani. Am luat nenumărate medicamente dar acum nu mai au nici un efect. Aveți un medicament care sa ma poată ajuta?

 • Buna seara
  Am psoriazis vulgar și pustulos pe picioare. Ma chinuiesc de 3 ani cu el si nu reusesc sa dea inapoi. Ma intereseaza acest tratament dar cum procedez. Să facem programate la dvs?

 • daca s-ar putea sa facet pe situ-l firmei un tabel cu ce boli puteti trata si cu ce medicament la fiecare .as dori sa stiu pt fata mea de 35 ani , de ce este f obosita tot timpul , f mult doarme si tot obosita este , nu are ciclu si cand are f putin sange , si este f nervoasa . ne putem planifica la niste analize la d-voastra ?

 • Buna seara,
  Poate in anumite cazuri da rezultat,deși sunt sceptica…..tatăl meu a avut neșansa de a merge la acest institut și de a urma un “tratament”….după luni de zile de mulți bani cheltuiți pe “tratamentul”minune și încurajări din partea medicului,a sfârșit la urgente,viata lui atârna de un fir de ața! Dacă ar fi urmat tratamentul sugerat de medicul lui,ar fi avut o viata relativ normala,dar a fost atât de vrăjit de vorbele frumoase spuse de Dna doctor de la institut,încât a renunțat definitiv,la sugestia dânsei,la orice contact cu spitalul.
  Șansele ca sa-mi pierd tatăl sunt peste90%….deși starea lui se agrava,dansa ii spunea ca o sa fie bine,sa meargă mai departe cu tratamentul lor.
  O sa merg și personal sa întâlnesc aceasta Dna doctor,din păcate nu însoțită de tata ci de avocat!
  Din propria experiența și dintr-un suflet de copil sfâșiat de durere:
  NU VA RECOMAND!

 • Va rog ajuta-ti-ma sa/mi vindec poliartrita reumatoida,extrem de dureroasa de 13 ani!Va multumesc anticipat!❤️❤️❤️

 • Buna ziua,

  A fost si sotul meu la acest institut pentru un psoriazis vulgar. Dupa ce te zapaceste cu vorbe de genul „noi suntem singurii care tratam psoriazisul , medicii dermatologi nu sunt buni de nimic”, iti face o gramada de poze, iti face un plan de tratament , la inceput pe o luna. Iti aduce la cunostinta ca tratamentul poate dura si un an.
  Nici o clipa nu spune ca acest tratament, doar pentru prima luna costa 2400 lei.
  De ce nu incepe cu pretul?
  Cam asa ar trebui sa inceapa discutia :
  – Stimate domn, tratamentul pentru prima luna costa 2400 lei si el de poate intinde pe o perioada de un an.Doriti sa continuam discutia?
  Timp pierdut. Dupa ce asculti o lectie intrega despre beneficiile tratamentului, constati ca o persoana cu un salariu sau o pensie de 2000 lei nu se poate vindeca.
  Dar asta au uitat sa spuna in reclama pe care si-o fac.

  Multumim Imunoinstant.

 • Buna ziua,
  Va intreb cu respect, exista vreun remediu sau vaccin pentru ALERGIE LA AMBROZIA, cu forma severa de dispnee, rinoree nazala si in spatele sinusurilor, cu tuse de tip astmatiform? Sunt disperata, medicamentele antihistaminice si cele simptomatice nu au dat rezultate. Sunt saptamani intregi de cand nu pot dormi noaptea!Sunt extrem de obosita. Va multumesc.

Lasă un comentariu